Всичко за мониторите http://www.bgmonitor.eu Sun, 23 Apr 2017 13:52:27 +0000 Joomla! - Open Source Content Management bg-bg Ефективно почистване на двигателя http://www.bgmonitor.eu/item/244-ефективно-почистване-на-двигателя http://www.bgmonitor.eu/item/244-ефективно-почистване-на-двигателя

Ако се възползвате от водородно почистване на двигателя може да бъдете сигурни, че по този начин ще се почистят голяма част от въглеродните нагари, наслояванията по буталата и вътрешността на двигателя и т.н. Това е една от най-добрите услуги които са насочени към подобряване състоянието на двигателя.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Sat, 22 Apr 2017 11:51:49 +0000
Врати от метал http://www.bgmonitor.eu/item/243-врати-от-метал http://www.bgmonitor.eu/item/243-врати-от-метал

Металните врати намират широко разпространение на редица места където е нужда висока сигурност. Трябва да знаете, че металните врати отговарят и на изискванията за дизайн. Може да разгледате нашите продукти от категорияя метални врати в случай, че се нуждаете от такъв тип врати.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Wed, 19 Apr 2017 17:41:50 +0000
Занаяти от бутилки – красота и икономии за всеки дом http://www.bgmonitor.eu/item/242-занаяти-от-бутилки-–-красота-и-икономии-за-всеки-дом http://www.bgmonitor.eu/item/242-занаяти-от-бутилки-–-красота-и-икономии-за-всеки-дом

Пластмасовите бутилки са бич на околната среда. Ние ги използваме през цялото време, но никой не си мисли, че изхвърленото парче пластмаса на земята, няма да се разложи няколко века. Съществуват някои възможността за закупуване на скъпо оборудване за унищожаване на такива промишлени отпадъци, но за обикновеното домакинство не е лесно да си позволи подобни съоръжения. Какво да правим в този случай?

Нека използваме пластмасата, за да украсяваме домовете си! Или потърсете фирма за извозване депо.

Занаяти с пластмасови бутилки - ако използвате малко въображение и време, можете да се създаде напълно зашеметяващ артефакти от ненужните бутилки. Например, може да се използват пластмасови контейнери за поливане на растения. За да направите това ще трябва да намалите дъното на бутилката и да пробиете няколко дупки в капачката. След това напълнете с вода. Внимание! Обемът на контейнера трябва изцяло да се съобрази с обема на земята. Така че, ако решите да поливате стайни растения по този начин, то най-добрият вариант би капково.

Има много други начини да приложите пластмасови бутилки във всяка област на живота. Например, искате да помогнете на малката птичка, на която й е много трудно да се намери храна в зимния сезон. В този случай, може да направите от бутилка хранилка за птицата. Основното нещо, което ви трябва е да намалите ръбове, за да може птичето свободно да достига зрънцата и това да не му навреди.

Друга добра идея за повторна употреба на пластмасовите бутилки е като украса за двора. Вижте и за почистване на дворове тук: http://evro5.com/pochistvane-dvorove-tereni-sofia.

Изделия от бутилки за градината и двора могат да се направят, както да са полезни, така и да са красиви. Може да наредите бутилки от стъкло с гърлата вградени в пръстта и дъната нагоре като ограда за алея.

Може също така да използвате пластмасови бутилки за създаване на различни фигури, осветителни тела за верандата или нещо различно и уникално. Просто разчупете въображението си и започнете да импровизирате. Няма да са ви необходими и много материали и инструменти. Стандартните неща, които може да ползвате са макетно ножче, лепило, ножица и вече според изобретението хартия, въжета, кламери, бои и пр.

Започнете с интересна мозайка. Безспорно предимство в създаването на такава мозайка е, че може да използвате всяка конфигурация на бутилка. Не е задължително бутилките да са в един цвят или форма.

Ако искате, може дори да създадете някой хубав модел или украшение. Като цяло, в процеса на боядисване, трябва да се разчита единствено на въображението. Между другото, можете да използвате пластмасовите бутилки и за затваряне и изолиране на градината срещу течове. Научете и как да си докарате вода в двора, в случай, че нямате такава. Ето фирма за сонди за вода: http://evrosonda.com/sondaji-za-voda-probivi/

От стъклени бутилки, също може да направите много хубави декор, чието присъствие в апартамента, ще създаде доста необичайно атмосфера. Например малка декоративна ваза. Можете да поставите в нея изкуствени или сухи цветя. Може да направите малки кутии за копчета, бижута или нещо друго дребно, полезни и ценно.

]]>
keiti@keiti.bg (keiti) монитори Mon, 17 Apr 2017 11:13:10 +0000
Каква блуза си търсите? http://www.bgmonitor.eu/item/241-каква-блуза-си-търсите http://www.bgmonitor.eu/item/241-каква-блуза-си-търсите

Благодарение на голямото разнообразие от блузи в българските онлайн магазини, всяка жена има възможност да намери правилния модел за себе си. Ако и вие сте сред тези които трудно успяват да открият дрехи които им допадат - заповядайте при нас и вероятността да откриете това което търсите е много голяма.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Mon, 10 Apr 2017 17:53:25 +0000
Цени на козметиката http://www.bgmonitor.eu/item/240-цени-на-козметиката http://www.bgmonitor.eu/item/240-цени-на-козметиката

Решили сте вече да започнете да купувате козметика от интернет тъй като тук има по-голям избор? Това в действителност е така, но със сигурност това не са единствените предимства на пазаруването на козметика от българските онлайн магазини.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Mon, 10 Apr 2017 17:51:33 +0000
Интернет магазин за дрехи и обувки http://www.bgmonitor.eu/item/239-интернет-магазин-за-дрехи-и-обувки http://www.bgmonitor.eu/item/239-интернет-магазин-за-дрехи-и-обувки

Предлагаме богата гама от обувки подходящи за всеки. Независимо какъв тип обувка сте свикнали да носите, трябва да знаете, че при нас има много голямо разнообразие от което лесно се подбира правилния модел. Пробвайте да пазарувате онлайн от нашия магазин за дрехи и обувки.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Sun, 09 Apr 2017 13:40:19 +0000
Лаптоп за хора които пътуват http://www.bgmonitor.eu/item/238-лаптоп-за-хора-които-пътуват http://www.bgmonitor.eu/item/238-лаптоп-за-хора-които-пътуват

Нашия онлайн магазин е специализиран в предлагането на стоки за офиса. Освен канцеларски материали и мебели, тук може да намерите и пълна гама от офис техника. Добрите цени и чудесните оферти за лаптопи в този момент идват в правилния момент за много хора работещи и в същото време пътуващи.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Sun, 09 Apr 2017 13:27:45 +0000
Висококачествен вносен опънат таван http://www.bgmonitor.eu/item/237-висококачествен-вносен-опънат-таван http://www.bgmonitor.eu/item/237-висококачествен-вносен-опънат-таван

В случай, че сте решили да закупите опънат таван, може да се свържете с наш представител. Доставяме опънат таван до всяка точка на страната. Висококачествените продукти които предлагаме се ценят от много потребители.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Sat, 08 Apr 2017 11:47:34 +0000
Качествени авто чистачки http://www.bgmonitor.eu/item/236-качествени-авто-чистачки http://www.bgmonitor.eu/item/236-качествени-авто-чистачки

Автомобилните чистачки са елементи от автомобила с изключителна важност за сигурността през зимно време и тогава когато вали. Не правете компромис с тях защото може да в струва скъпо. Инвестирайте в чистачки които със своята работа ви осигуряват добра видимост на пътя.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Fri, 07 Apr 2017 16:49:00 +0000
Хубави тениски за мъже http://www.bgmonitor.eu/item/232-хубави-тениски-за-мъже http://www.bgmonitor.eu/item/232-хубави-тениски-за-мъже

Тениските които се предлагат при нас са направени от материя издържаща многократни изпирания. Нещо повече. Щампите на нашите тениски ще останат във вида в който сте ги носили при първото обличане.

]]>
petrov1181@abv.bg (Petrov) монитори Thu, 23 Mar 2017 04:59:49 +0000