Информация за монитори

Полезна информация за компютърните монитори

Fashion Colors - Официални Рокли

Мониторинг на най-добрите мазнини, защо и колко често трябва да ги приемаме

Добрите мазнини са видове мазнини, които са наистина полезни за нашето тяло. Повечето от хората не са наясно с тези мазнини и безпрецедентно ги избягват. Те не ядат мазнини при планирането загуба на тегло. Отказът от всички мазнини от менюто може да ви разболее и нездравословно да ви доведе до редица проблеми.

Тук става дума за добрите мазнини, някои евтини хранителни добавки и това как те се категоризират и колко трябва да се приемат.

Научавайки за цялата тази тема можете да изградите своето собствена решение, как да започнете план за диета. Вмъкнете и аминокиселини действие.

Мазнините могат да направят храната вкусна. Мазнините ни помогнат по много начини, като например растеж на кости, мускули, сухожилия и съединителна тъкан. За развитието на клетките и психичното състояние в допълнение, физически здравословни мазнини, не бива да се пренебрегват. Най-важното нещо е, мазнини да работят като доставчик на гориво, които да помага на организма, без да вреди всеки ден. Добавете в списъка с полезни продукти, с които може да се изчистите от излишните мазнини и протеин за маса.

Добрите мазнини са известни като ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са разделени на два типа, такива активи мононенаситени мазнини и полиненаситени мазнини. Тук можем да включва кратко описание на тези две ненаситени мазнини.

 - Мононенаситени мазнини са този тип мазнини, които обикновено присъства във фъстъчено масло, зехтин, рапично масло. Най-атрактивната част на мононенаситени мазнини се грижат и за нивата на холестерола.

Друга важна част на мононенаситени мазнини е намаляване на лошия холестерол. Той също така защитава добрия холестерол от тялото. За да се намали сърдечно заболяване лекарите могат да препоръчат прием на храни, които съдържат мононенаситени мазнини.

- Полиненаситени мазнини са категоризирани като омега-3 полиненаситени мазнини и омега-6 полиненаситени мазнини. Омега-3 полиненаситени мазнини са доста полезни за нашето тяло и също така много здравословни. Тези мазнини защитават организма от неочакван инфаркт и също помагат на организма да сведе до минимум триглицеридите.

Препоръчва се да се приемат храни, които съдържат омега-3 полиненаситени мазнини. Такива се съдържат в рибата, която е богата на омега-3 мастни киселини; сардели, скумрия, сьомга, херинга и други с високо съдържание на омега-3 мазнини. Желателно е риба да се яде поне два пъти седмично.

Един омега-6 полиненаситени мазнини е друг тип добри мазнини, които се намират в слънчогледово олио, царевично масло, масло от памучно семе, соя и т.н. Това са мазнини, които спомагат за намаляване на нивата на холестерола вътре човешкото тяло, както и да се избегнат различни сърдечни заболявания.

Пътят за подобряване на добри мазнини е, чрез минимизиране на лошите мазнини. Вижте още за това как да вземате kreatin.

Как да приемате добри мазнини?

Това е лесно, когато човек се научи да се храни здравословно с месо и много риба. Най-запознат източник на мазнини е месото. Такова обаче не включва тлъсто и тежко месо каквото има в хот-дога или колбаси; готвене на пиле с кожата и пр. Заради кожата пиле е нездравословно за човешкото тяло. Така че винаги се вземат добри мазнини, за по-добър живот и да се избегнат редица болести.