Информация за монитори

Полезна информация за компютърните монитори

Fashion Colors - Официални Рокли

Отървете се от старите монитори, уреди, мебели

В офиса или у дома, старият монитор няма място за съхранение. Сега е момента да се отървете от всички стари и излишни боклуци.

Изхвърлете веднага.

Ние редовно купуваме дрехи, уреди и предмети от бита, но обикновено се използва само част от тях. В този труден за нас, момент се налага да изхвърляме това или онова, винаги има оправдания защо тази рокля трябва да бъде оставени, защо съхраняваме още счупения стол, къде ли не местим стари монитори и компютри, които отдавна са изживели живота си. В същото време, нашите шкафове са натъпкани, от една мисъл да поставим нещата в ред. Така всичко събира прах в продължение на години, отнема енергията ни, а според експерти на "Фън Шуй", се препоръчва да се отърваваме от неща, които не използваме в продължение на една година.

Погледнете тук кой извозва старите мебели: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/.

Вие не искате да се хвърляте неща? Няма проблем. Сега може да ги дарите за благотворителност или да предадете на рециклиране. Към първата група се отнасят дрехи, мебели, посуда, предмети, детски играчки и пр.

Към втората категория се отнасят всякакви уреди, техника, батерии, монитори, компютри и техните компоненти.

Научете и как да си организирате почистване с извозване в Пловдив: http://obshtini.com/pochistvane-apartament-plovdiv/.

Може дори да използвайте "услуга сметище" или бригада с хамали. Такива може да откриете тук:

http://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofiya-tseni-i-transport/.

Те ще ви избавят от всички ненужни неща и администриране на услуги за награда. В допълнение, част от приходите от продажбата на елементи може да използвате за парична форма на благотворителност. Така ще освободите много от личното си пространство и ще има място за нови неща и енергия.

Организирайте съхранението правилно

Ако дрехите хвърляте дрехите си стол, вместо да бъдат окачени на закачалки в гардероба – то е време да преразгледате начините на съхранение на нещата. Може би обичайните гардероби за дрехи или модулни системи за съхранение, могат да бъдат преобразени в по-евтини, удобни и многофункционални!