Информация за монитори

Полезна информация за компютърните монитори

Fashion Colors - Официални Рокли

Занаяти от бутилки – красота и икономии за всеки дом

Пластмасовите бутилки са бич на околната среда. Ние ги използваме през цялото време, но никой не си мисли, че изхвърленото парче пластмаса на земята, няма да се разложи няколко века. Съществуват някои възможността за закупуване на скъпо оборудване за унищожаване на такива промишлени отпадъци, но за обикновеното домакинство не е лесно да си позволи подобни съоръжения. Какво да правим в този случай?

Нека използваме пластмасата, за да украсяваме домовете си! Или потърсете фирма за извозване депо.

Занаяти с пластмасови бутилки - ако използвате малко въображение и време, можете да се създаде напълно зашеметяващ артефакти от ненужните бутилки. Например, може да се използват пластмасови контейнери за поливане на растения. За да направите това ще трябва да намалите дъното на бутилката и да пробиете няколко дупки в капачката. След това напълнете с вода. Внимание! Обемът на контейнера трябва изцяло да се съобрази с обема на земята. Така че, ако решите да поливате стайни растения по този начин, то най-добрият вариант би капково.

Има много други начини да приложите пластмасови бутилки във всяка област на живота. Например, искате да помогнете на малката птичка, на която й е много трудно да се намери храна в зимния сезон. В този случай, може да направите от бутилка хранилка за птицата. Основното нещо, което ви трябва е да намалите ръбове, за да може птичето свободно да достига зрънцата и това да не му навреди.

Друга добра идея за повторна употреба на пластмасовите бутилки е като украса за двора. Вижте и за почистване на дворове тук: http://evro5.com/pochistvane-dvorove-tereni-sofia.

Изделия от бутилки за градината и двора могат да се направят, както да са полезни, така и да са красиви. Може да наредите бутилки от стъкло с гърлата вградени в пръстта и дъната нагоре като ограда за алея.

Може също така да използвате пластмасови бутилки за създаване на различни фигури, осветителни тела за верандата или нещо различно и уникално. Просто разчупете въображението си и започнете да импровизирате. Няма да са ви необходими и много материали и инструменти. Стандартните неща, които може да ползвате са макетно ножче, лепило, ножица и вече според изобретението хартия, въжета, кламери, бои и пр.

Започнете с интересна мозайка. Безспорно предимство в създаването на такава мозайка е, че може да използвате всяка конфигурация на бутилка. Не е задължително бутилките да са в един цвят или форма.

Ако искате, може дори да създадете някой хубав модел или украшение. Като цяло, в процеса на боядисване, трябва да се разчита единствено на въображението. Между другото, можете да използвате пластмасовите бутилки и за затваряне и изолиране на градината срещу течове. Научете и как да си докарате вода в двора, в случай, че нямате такава. Ето фирма за сонди за вода: http://evrosonda.com/sondaji-za-voda-probivi/

От стъклени бутилки, също може да направите много хубави декор, чието присъствие в апартамента, ще създаде доста необичайно атмосфера. Например малка декоративна ваза. Можете да поставите в нея изкуствени или сухи цветя. Може да направите малки кутии за копчета, бижута или нещо друго дребно, полезни и ценно.