Информация за монитори

Полезна информация за компютърните монитори

Fashion Colors - Официални Рокли

Авточасти за Мини

Mini - британската марка на малки автомобили капацитет, който днес е собственост на BMW. Автомобили използват висока популярност. Доказателство за това стана втори в конкурса "Автомобил на ХХ век": Mini лидер позиция даде колата Ford T.
Мини автомобили

Suez криза, която започна през 1956 г., има негативно UK: обем на продажбите на бензин е намален. По този начин инженерен екип, начело с Алек Issigonis дизайнер, администратор на британския Motor Corporation съм създаден, за да се развива компактен автомобил с малък капацитет. В миниатюрен си размери тя трябва да има три възрастни пътници, шофьор и багаж.

2,5 години на развитие са в основата на марката MINI. Продажбите на автомобили, които чакаха на всички, тя започва през 1959 г. Автомобилите са били налице и на пазарите в почти 100 страни. През 1961 г. се дължи на Джон Купър - производител на отбора "Формула-1" - най-Mini е закупен с голям капацитет, за да се обединят властта дискови спирачки и боядисване фирма два цвята. Промяната е наречен Mini Cooper. Легенда спортен автомобил се превръща в Mini Cooper S, оборудван с двигател и по-висок капацитет.

Тогава марката Mini е купена от BMW, германските разработчиците са актуализирани модел. Новият автомобил е станал по-мощен и удобен, но опази Mini разпознаваем дизайн. Комбинирането на тези качества, нов автомобил скоро успя да спечели съчувствие в световен мащаб.

Предимства на Mini

    добри характеристики на шофиране и динамично ускорение;
    високи нива на управление и маневреност;
    икономически фактори;
    тяло с висока якост призната дизайн;
    повишена устойчивост на бързо ходене;
    спирачка доверие;
    комфортен интериор.

Въпреки, автомобили MINI е различен с високо ниво на сигурност: Стандартното оборудване включва шест въздушни възглавници, антиблокираща и системи против приплъзване.
Най-добрите части Мини

Мини Съвременните автомобили се отличават с изключително високо качество, което е присъщо на всички автомобили на BMW. Но дори и превозни средства от високото ниво на доверие изискват периодични резервни части и ремонтни работи.

В нашия интернет магазин можете да си купите резервни части за Mini лесно и бързо. Помощният персонал услуга ще ви помогне да изберете най-авто части, необходими за Mini. Приемливо производство гъвкава система отстъпка разходите и позволява да се направи ремонт на автомобили с минимални разходи.