Информация за монитори

Полезна информация за компютърните монитори

Fashion Colors - Официални Рокли

Какво има в джоба ви

Надпреварата между отделните технологични компании е в разгара си. Те печелят, не само нови клиенти, особено сред младите хора, но по един фантастичен начин спомагат за технологичната промяна в света. И, ако доскоро подобни нововъведения бяха привилегия и задължение на хора, които работеха за определени правителства или организации, то сега надпреварата е между големите корпорации.

Когато наблюдаваме поредния пърформънс, който има за цел да начертае насоките в развитието на различните компании, определено в съзнанието ни изникват запомнящите се представяния, които носят марката Apple, с главно действащо лице, вече покойния Стив Джобс. Идолът на милиони млади хора, в това число – ученици и студенти, знаеше как да задържи и засили вниманието на своята публика. Подходът му беше зашеметяващ, съчетаващ изненадата с преднамерената скромност. Сякаш от компанията искаха да подчертаят факта, че те са работили усърдно през предходните месеци и години, за да улеснят и вдъхновят живота на много хора, които реално ще използват тези продукти, по-скоро заради забавление или в процеса на своята подготовка за изпити и работа.

След като уникалният Стив Джобс си отиде от този свят, сякаш нещата придобиха нови измерения и нов смисъл. Акцентите не са вече само върху Apple, като другите компании също започнаха да представят революционни продукти, почти по същия преднамерено младежки, нахъсан начин, който беше типичен за американската компания.

След своята глобална доминация през последното десетилетие, днес Google има с какво да се похвали. Компанията се развива повече от добре, а на последното представяне на новия си продукт, нейният президент „извади” от джоба си нещо, което може да се превърне в най-новата мода сред младежите – устройство, не по-голямо от цигара, което при включване към LCD екран или телевизионен приемник може да работи като … компютър. Едва ли, дори и хора, които не са свикнали с подобни нововъведения ще се впечатлят, още повече, когато става въпрос за компютри. И все пак …